LakberendezésVilág

Bluebellgray gyapjú szőnyeg nevis 19100

455,990 Ft649,990 Ft

A bluebellgray akvarell-rajzok gyönyörű, nagy méretű műalkotásokká alakulnak át a nyomtatott gyapjú szőnyeg gyűjteményben.

A Skót Felföld hegységének színei inspirálják a gyapjú szőnyeg Nevis -t, amely egy élénk és egyedi színpalettával, rózsaszín, sárga, pöttyös és kék színű, telített ecsetvonásokkal, egy krémes padlón, amely tökéletesen megörökíti az eredeti vásznat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy szőnyegünk megrendelésre van nyomtatva, így a szállítási idő változhat. Kérjük, megrendelés előtt érdeklődjön a szállítási határidőről.

Szállítás: 8-10 hét

Kiürítés
Kívánságlistához
Kívánságlistához
Cikkszám: BN19000 Kategória: Címkék: , , ,

Bluebellgray gyapjú szőnyeg nevis 19100 információk

Anyagösszetétel 100% új gyapjú
Gyártási technológia Kézi szőtt és nyomtatott
Szálmagasság 12 mm
Származási hely Hollandia
Gyártó
Tisztítási és kezelési útmutató Csak száraz tisztítás. | Csak beltéri használatra. | Csúszásgátlót kell használni arra, hogy megakadályozza a szőnyeg csúszását, így növelhetjük a szőnyeg hosszú élettartamát.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szőnyegek méretétől függően változhat a minta elhelyezkedése!

Brand

Bluebellgray

A Bluebellgray-t 2009-ben indította el Fiona (Fi) Douglas. A színe és a virágok iránti szerelme a virágokból ihlette Fi-t, hogy új, modern dizájnokat készítsen szép kézi akvarell festményei alapján. Fi aláírása élénk és nagy teljesítményű akvarellvirágok most már szinonimájaként a márka, a díjak megnyerése és a világ egyik legszebb áruházában és butikjában található.
Bluebellgray logo
Méretek:

170 x 230 cm, 200 x 280 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

%d blogger ezt szereti: