Lakberendezésvilág

Asiatic kevert szőnyeg ranger indigo

44.990 Ft124.990 Ft

Név Ranger
Anyagösszetétel 60% Juta és 40% Pamut
Szálsúly 2000 g/m2
Teljes magasság 4 mm
Stílus Natural
Készítés módja Kézzel szőtt
Származási hely India India
Mennyiség
Cikkszám: ASIATICRANGIND Kategória: Címkék: , , , , , ,

Ingyenes szállítás *min. 30.000 Ft megrendelés esetén.

Szállítási határidő: *1-5 hét, visszaigazolástól függően.

Beltéri vagy Kültéri

Termék neve

Méret

, , ,

Anyaga

,

Készítés módja

Stílus

Minta

Szín

Szálsúly

Márka

Teljes magasság

Ezt a szőnyeg kollekciót a juta, szizál és gyapjú természetes szálai inspiráltak, amit a kézi vagy gépi szövés tesz egyedivé. Dekoratív, geometrikus és praktikusan felhasználható szőnyegek találhatók meg ebben a kollekcióban. Ez az Asiatic London szőnyeg természetes szőttesek kollekciója.

Brand

Asiatic London

Vezető szőnyegszállítók vagyunk az Egyesült Királyságban és szerte a világon. Az Asiatic több mint 60 éve élen jár a termékfejlesztésben, és ma az egyik legszélesebb piacképes szőnyegválasztékot kínálja Európában, a kézzel csomózott gyapjútól a divatos anyagokig, mint a viszkóz, poliészter és polipropilén. Szenvedélyesen rajongunk a szőnyegek minőségéért, és elkötelezettek vagyunk ügyfeleink támogatása iránt portfóliónk és új dizájnok fejlesztésével, lehetővé téve, hogy Ön minden szinten megfeleljen a vásárlói igényeinek.

asiatic london logo

Tisztítási tanácsok

Használatuk során ügyeljünk arra, hogy amíg a felület össze nem tömörödik (kb. 3-4 hónap) kíméletesen tisztítsuk például kézi seprűvel naponta. A porszívózás megkezdése is csak a legkisebb teljesítmény-fokozaton történhet. Az új szőnyegeknél jelentkező elemi szálak hullása természetes, a szőnyeg gyártás technológiájából adódik és a felület összetömörödése után megszűnik. Szőnyeget, ha van rá lehetőség olyan helyre helyezzük ahol nem éri folyamatosan erős napfény, így elkerülhetjük szőnyegünk fakulását. Nem érintkezhet nedves felülettel például nyirkos nedves burkolatra, falfelületre nem szabad helyezni. Védeni kell a molyoktól, nehéz bútorok által okozott sérülésektől, vegyszerektől. Szövött gyapjú szőnyegeknél ajánlatos havonta átfordítani, hogy mindkét oldala egyenletesen használódjon.

Ajánlott tisztítása:

A gyapjú szőnyegről száraz port és szennyeződést porszívózással ajánlatos eltávolítani, ami az igényeknek megfelelően a felület tömörödése után bármilyen sűrűséggel végezhető. Olyan makacs szennyeződéseket melyeket porszívózással már nem lehet eltávolítani, javasolt száraz gyapjú tisztítószerek használata. Dörzsölésre szőnyeg felülete filcesedhet ezért csak fehér textíliával, nyomkodva itassuk fel a folyadékot, majd hajszárítóval hideg fokozaton szárítsuk fel. A tisztítószer használata és a szer hatása után, nagyon alaposan porszívózzuk ki a szőnyeget, hogy a feloldott szennyeződés és tisztítószer maradványai teljesen eltűnjenek a szőnyeg szálai közül.
Szakszerű folteltávolításért érdemes tisztítóba vinni a szőnyeget!

Szőnyeg elhelyezése

A megfelelő méretű szőnyeg elhelyezéséhez a következő enteriőr illusztrációval segítünk. Kisebb szőnyegeket (pl. 120 x 180 cm, 140 x 200 cm) a bútor elé és a nagyobbakat (170 x 240 cm, 200 x 300 cm) egy részét a bútor alá érdemes elhelyezni. A viszkóz szőnyegek nagyon kényesek, ezért érdemesebb mellőzni a bútorok rárakását, mert a nyomuk véglegesen ott maradhat. Mindig érdemes pontosan lemérni az adott helyiségben elhelyezett szőnyeg helyét és ne számoljuk ki centiméterre. Figyeljünk arra, hogy a kézi készítésű szőnyegeknél méretben ± 5% -os eltérés előfordulhat. Ne mérjünk faltól-falig a szőnyeget, ha nem padlószőnyeg.

További információt blog oldalunkon talál: BLOG

Garancia

Kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei:
A kötelező (jogszabály által előírt) jótállás feltételei a jótállási időt sávosan, a tartós fogyasztási cikk bruttó eladási árához igazodva határozza meg. (Termékoldalainkon a bruttó eladási árat tüntettük fel.)
Az eladási ársávok és a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul:

A 250.000 forint eladási ár felett 3 év kötelező jótállást határoz meg a szabályozás (250.001 Ft-tól felfelé).
A 100.000 forintot meghaladó, de maximum 250.000 forint eladási ár esetén 2 év a kötelező jótállás (100.001 Ft – 250.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év a kötelező jótállás (10.000 Ft – 100.000 Ft-ig).
A 10.000 forintot el nem érő árú fogyasztási cikkre nincs jótállási kötelezettség.

A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!
(270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet)