LakberendezésVilág

Gigapictures falikép dekoráció pipacs kőfelületen fekvő 011A2017

29,280 Ft

A dekoráció mérete: 200 x 122 cm
A falikép dekoráció Pipacs kőfelületen fekvő képet, azok is élvezhessék akinek álló formátumban nem mutat, ez a dekoráció elkészítettük fekvő változatát is. Nappaliba vagy hálószobába egyaránt javasoljuk. És ha igazán látványos dekorációt szeretne akkor készítsen a képhez keretet.

Javasoljuk vásárlás előtt érdeklődjön katalógusunk megtekintéséről.

Szállítás: 2-3 hét

Kívánságlistához
Kívánságlistához
Cikkszám: GP011A2017 Kategória: Címkék: , , ,

Gigapictures falikép dekoráció pipacs kőfelületen fekvő 011A2017 információk

Ez a Gigapictures falikép dekoráció nagyon különleges. Óriás méretű falra ragasztható képeket talál ebben a kollekcióban amilyen a pipacs kőfelületen fekvő 011A2017 is, anyagát a tapétákhoz hasonlóan ragasztani kell a falra. Sem ilyen, és valószínűleg hasonló termékkel sem találkozott a piacon, ezt a terméket és technológiát sok éves fejlesztő munkával a Gigapictures dolgozta ki és szabadalmaztatta.

Származási hely Magyarország Magyarország zászló
Gyártó
Felszerelési útmutató A felszerelés és egyéb javaslatokat, ezen oldalunkon találja:
Gigapictures felszerelés és egyéb javaslatok!

Brand

Gigapictures

A Gigapictures által kínált dekorációk különlegessége, hogy festmény jellegű képek. Ezzel a technológiával elkészítve tényleg úgy néz ki mintha azt valóban festették volna. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a leghíresebb bécsi múzeum, a Belvedere Múzeum is tőlünk vásárol nyomtatott anyagot. Egy másik különlegessége a dekorációnknak, hogy az általunk kínált textúrák a megtévesztéséig térbeli hatásúak, ha megtapogatja a dekorációt szinte nem hisz a szemének, mert a térbeli alakzat helyett csak egy sima felületet tapogat.
Ifresco logo
Méret:

200 x 122 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

%d blogger ezt szereti: