LakberendezésVilág

Brand

Márkáink

A század közepi dizájn iránti szenvedélyem alapozta meg termékeimet. A viseletre kész kézitáskáinktól kezdve a kiegészítőkön át az órákig, ékszerekig, irodaszerekig, háztartási cikkekig és lakástextilekig. Gyakran retro-ként érzékeljük, újragondoljuk és az újdonságra törekszünk, színpalettám úgy fejlődik, hogy modernt építsen a modernizmusra!

A természetes elemek tökéletes motívumokká rajzolása, finomítása és egyszerűsítése, amelyeket ezután megismételve ritmikus minták épülnek fel a mindennapi használatra. Egy bögre, tárolóedény, fürdőlepedő, szerény mindennapi tárgyaknál is odafigyelek a részletekre, amelyek megegyeznek a bőr kézitáskának vagy a selyemruhának a mintázatával is. Így egy egységet alkotnak termékeim.

Ted Baker

I lead projects from start to finish. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Ted Baker

Az OSTA tiszta gyapjúból és műszálból készült szőnyegek hiteles Belga gyártója.
Világszerte ismert hírnevünket a szövőipar 80 éves tapasztalata alapján alakították ki. A termékek minőségét és vevői elégedettségét a vállalat minden alkalmazottja garantálja.

osta