Lakberendezésvilág

A) Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre, ellenértéke

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát (feltüntetett áraknak nincs ÁFA tartalmuk, tevékenységünk alanyi adómentes, mely alanyi adómentes ár.). A termék/ek feltüntetett árai tartalmazzák a házhoz szállítás díját Magyarországon, amennyiben meghaladja a 30.000 Ft-ot a vásárlás összköltsége. Külön csomagolási és egyéb költség nem kerül felszámításra.
A lakberendezesvilag.hu lámpát, szőnyeget, tapétát és ezek kiegészítőit kínálja vásárlói számára. A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetők meg. Vásárlás előtt online katalógus és a gyártó honlapján is tájékozódhat a termékekről.

A Webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. Nem vállalunk felelősséget a Webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akcióról és annak részleteiről, időtartamáról.

B) Szállítási díj

A Szolgáltató a GLS, DPD, MPL futárszolgálattal vagy a szolgáltató szállítja ki a megrendelt terméket/termékeket a Megrendelő részére.
A kiszállításról Megrendelő e-mailben értesítést kap.
Szállítási költség kerül felszámításra, aminek fix összege 2500 Ft, amennyiben nem haladja meg a 30.000 Ft-ot a vásárlás összköltsége.

Ingyenes a szállítási költség, amennyiben az egyszeri vásárlás 30.000 (harmincezer) Ft összeget meghaladó értékű.

Vásárlás összege Szállítási költség
30.000 Ft felett
Ingyenes
30.000 Ft alatt
2500 Ft