Lakberendezésvilág

  • Információk

    Fizetési és szállítási feltételek

Információk

Fizetési módok

Bankkártyával történő fizetés (Barion) vagy PayPal: A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. Az online bankkártyás fizetések a Barion vagy PayPal rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. PayPal-en történő fizetésnél a fizetések feldolgozásakor az adatok egy részét átadjuk a PayPal-nek, köztük azokat, amelyek szükségesek a fizetés feldolgozásához, mint például a vásárlás végösszege és a számlázási információk. Részletek a PayPal Adatkezelési tájékoztatójában. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról a Barion nem kap értesítést a Szolgáltatótól, és a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató sem értesül, azokat nem tárolja. A kártyás fizetéshez a Megrendelő internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Megrendelő folyószámláján.

kulteri lampa rajz

Fizetési módok

Utánvétel: Az utánvét szolgáltatás nem elérhető.

Előre utalás bankszámlára vagy banki befizetés: Megrendelő a megrendelt termékek árát, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a teljes összeget vagy 50%-át a megrendelt termék vagy termékeknek a Szolgáltató Raiffeisen Banknál vezetett 12011409-01821543-00100005 számú bankszámlájára banki átutalás vagy banki befizetés útján. Mindkét esetben a megjegyzés rovatban a megrendelés számot szükséges feltünteti. A Megrendelő a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás vagy befizetés jóváírását követően jogosult. Amennyiben előre utalás vagy banki befizetés esetén a rendeléstől számított 7 napon belül nem érkezik be az átutalt összeg, úgy Szolgáltató a rendelést törli.

Szállítási díjak

A Szolgáltató a GLS, DPD, MPL futárszolgálattal vagy a szolgáltató szállítja ki a megrendelt termékeket a Megrendelő részére.

A kiszállításról Megrendelő e-mailben értesítést kap.

A szállítási költség Budapesten és Pest megyén belül 0 (nulla) Ft. csomagonként. Szállítási költség kerül felszámításra Budapesten és Pest megyén kívül, aminek fix összege 2500 Ft, amennyiben nem haladja meg a 30.000 Ft-ot a vásárlás összköltsége.

Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét nem vállaljuk. A visszaküldeni kívánt árut előre megadott címre tudja visszaküldeni. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó részletes leírást az Á.SZ.F 8. pontjában olvashatja.

Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Minőségi kifogás esetén a termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli.

Ingyenes a szállítási költség amennyiben az egyszeri vásárlás 30.000 (harmincezer) Ft összeget meghaladó értékű.

Hibás termék csere esetén az újabb szállítási díjat átvállaljuk!

Utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban szolgáltató függvényében.

Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

Személyes átvételre nincs lehetőség.