Lakberendezésvilág

A Falpanelek!

Vlies Falpanel!

Tegye falait otthona középpontjává a Majorelle és az Utopia segítségével, amelyen lenyűgöző virágos falfestmény szerepel.
Mindkét Majorelle falpanelen kibontakozó virágok, szép zöld levelek és szitakötők láthatóak. A falpanelek 4 x 2,8 m-es panelekből áll.
Az Utopia egy végtelen, trópusi dzsungel jelenet, gyönyörű virágokkal, fenséges fákkal és a lombok között megbújó egzotikus leopárdokkal. A pazar tájat rózsaszín, bíbor, kékeszöld és a zöld árnyalatai díszítik. Tedd falaidat otthonod középpontjává a Majorelle és az Utopia segítségével, amelyek két lenyűgöző falfestmény szerepel a legújabb nemzetközi mintakönyv-gyűjteményünkben, az Utópiában is.

Mindkét mintát kiváló minőségű, fényes, rostos csillámhordozóra nyomtatták, és a falra ragasztják a könnyű felhordás érdekében.

Utunk a digitális falfestmények felé a Majorelle-lel kezdődik, amely egy nagy, merész, visszahúzódó virág, zamatos levelekkel és finom szitakötőkkel. Gazdag bogyós és friss kékeszöld színezetben kapható.

Az Utopia egy végtelen, trópusi dzsungel jelenet, gyönyörű virágokkal, fenséges fákkal és a lombok között megbújó egzotikus leopárdokkal. A pazar tájat rózsaszínek, bíborkék, kékeszöldek és zöldek árnyalatai díszítik. Mindkét minta egyetlen tekercsben kapható, és önálló falfestményként is használható, vagy több tekercs együtt is használható, hogy ismétlődő mintát hozzon létre nagyobb falfelületeken.

falpanelek
falpanelek2